2012. május 21., hétfő

Példaképek 2 !

                                                     AFROJACK

Afrojack Nick van de Wall néven látta meg a napvilágot. Ez nem nagyon zavarta abban persze, hogy már igen kicsi korában, ötévesen zongorázni kezdjen. Tanuláshoz mindenféle zenét szívesen hallgatott, majd eljött az idő, hogy ne csak hallgassa, kreálja is azt. Az iskola után eleinte nem tudta eltartani magát passziójából, ezért napközben pincérkedett. 16 évesen aztán megkapta élete legnagyobb lehetőségét, és egy rotterdami klubban ő lehetett a DJ.
Nick ki is használta ezt az esélyt, és nevet szerzett magának. 2006-ban öt hónapra Görögországba ment „tanulmányi útra”, ahol is minden lehető klubban zenélt, ahová csak beengedték. A hellén tapasztalatokra építve hazatért, és kiadót keresett számaihoz. Az In Your Face a 3. helyig kúszott fel a holland dance-listán, ami igazán szép eredmény egy 18 éves kölyöktől.
2007-ben vette fel az Afrojack nevet, és nekilátott a nagy munkának. Jött is az eredmény: a stúdióban töltött hosszú órák megtették a hatásukat, és a kikevert számait olyan DJ-k kezdték pörgetni, mint David Guetta, Josh Wink, Dave Clarke, Laidback Luke, Fedde Le Grand, Marco V, és honfitársai: Chuckie, DJ Benny Rodrigues, Erick E, Roog vagy Sidney Samson.
Ebben az évben saját labelt is indított Wall Recordings elnevezéssel, amellyel kiadta például a Don’t Be, Proper Introduction, Thief című dalait. 2008-ban jön a nagy áttörés. Amikor összeáll a Partysquaddal, elkészül az egyik legnagyobb siker, a Drop down (do my dance), amely szinte minden hazai listán az első helyig jut.
Afrojack igazán szerencsés fickó. Népszerű pályatársai körében, akik nagyra becsülik zenei kreativitását, és szívesen dolgoznak vele. És népszerű a közönség körében, akik pedig imádják energikus előadásait, és hajnalig tartó, őrült tánccal jutalmazzák. A Bangduck pedig azt súgja, lesz még részük benne sokáig.




                    Egy pár igazán híres muzsika ettől a nagyszerű lemezlovastól ;) !

            Afrojack, Dimitri Vegas, Like Mike and NERVO - The Way We See The World

                                     The Partysquad vs. Afrojack - Amsterdamn





                           Afrojack & Shermanology - Can't Stop Me (Club Mix)


                                           Afrojack - Bangduck (Original Mix)






Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése